• aptm@talasemia.ro
  • Str. Constantin Caracas nr. 2-8, Sector 1 , Bucuresti, Romania

How To Web About

 

 

In data de 24 iunie 2014 la  Sky Bar a avut loc  un seminar adresat jurnalistilor din online, despre cum sa scriem despre talasemie, eveniment realizat cu sprijinul NOVARTIS ONCOLOGY.

0cab90d82bd14b76104a19901bc88549 Au vorbit: Ioana Bianchi – Novartis Oncology, Alexandru Negrea – Spada Digital Media (a vorbit despre facebook – Notiuni introductive si Strategie editoriala), Dr. Florentina Vladareanu – Institutul National de Hematologie Transfuzionala, Radu Ganescu (a abordat tema Talasemia din perspectiva pacientului), Dr. D
aniela Voicu de la Institutul National de Hematologie Transfuzionala (tema: Ce este talasemia).

Cu acest prilej, a fost lansat si un concurs adresat jurnalistilor: articolul p1ublicat despre Talasemie va fi postat pe pagina de Facebook a Asociatiei Bolnavilor de Talasemie. VOr fi numarate reactiile (like-uri, share-uri si comment-uri, timp de trei zile de la postare. Autorul articolului care va primi cele mai multe reactii din partea publicului in aceste trei zile va fi premiat cu o tableta Galaxy Tab3, plus un seminar de trei zile oferit de Alexandru Negrea, de la Spada Digital Media.